Home / Heat Pump Blog / Novinky z oboru / Průmyslový blog / 2022 Granty pro vzduchová tepelná čerpadla ve Spojeném království

2022 Granty pro vzduchová tepelná čerpadla ve Spojeném království

Zobrazení:1     Autor:Editor webu     Čas publikování: 2022-04-01      Původ:Stránky

Vzduchová tepelná čerpadla byly poslední čtyři roky skutečným obchodem a nyní v roce 2022 stále drží krok.Navzdory tomu, že jejich využití k vytápění je celosvětově pouze 5 %, IEA odhadla, že má potenciál dosáhnout 90 %.

Když už o tom mluvíme, některé země povzbuzují lidi, aby investovali do grantů na tepelná čerpadla s nulovými emisemi uhlíku.Spojené království má grant Renown RHI několik let a nakonec jej v březnu 2022 ukončilo. Od nynějška má být v dubnu nahrazen 'programem modernizace kotlů'.Nový grant nabídne slevu 5 000 liber na tepelná čerpadla.Skotsko má grant 'teplejší domovy ve Skotsku', jehož cílem je snížit náklady na vytápění domů a pomoci méně schopným pískovat i válečné veterány.Na druhou stranu velšští občané těží z 'programu hnízdo'.

Pokud máte to štěstí, že jste občanem některého z výše uvedených, pravděpodobně budete chtít vědět, zda máte nárok nebo jak systém funguje.Čtěte dále a objevte více.


Tepelné čerpadlo vzduchového zdroje


Schéma modernizace kotlů v Anglii


Schéma modernizace kotle vychází z grantu Spojeného království na čisté teplo.Je zaměřen na pomoc obytným budovám při přechodu na nízkouhlíkové topné systémy.Systém modernizace kotlů bude účinný od dubna 2022, kdy nahradí již nefunkční grant na podporu obnovitelného tepla (RHI).

Podle oznámení britské vlády je BUS součástí plánu dekarbonizace celého národa.V důsledku toho mají být každému domu přiděleny granty ve výši 5 000 GBP na program modernizace kotlů a na podporu používání neuhlíkových technologií, jako jsou tepelná čerpadla.

Iniciativa bude fungovat tři roky od dubna tohoto roku a Spojené království na ni vyčlenilo 450 milionů liber.

Tato strategie si klade za cíl minimalizovat uhlíkovou stopu, kterou uvolňují majitelé domů, kteří stále spoléhají na uhlovodíková paliva k vytápění svých domů, a umožnit postupné vyřazení uhlovodíkových paliv v budoucnu.Tento plán pomůže Spojenému království splnit svůj velkolepý cíl postavit 600 000 tepelných čerpadel ročně v příštích sedmi letech.


Kdo má nárok na grant z programu modernizace kotle?


Kvalifikační požadavky programu upgradu kotlů jsou totožné s požadavky pro obytné RHI.Tento grant je plánován jako náhrada RHI při podpoře stávajících domácností.

Po předchozích jednáních vlády o schématu modernizace kotlů již byla výslovně uvedena řada faktorů.Cílem je umožnit domácnostem přesně porozumět tomu, co z tohoto grantu získají, pokud jsou kvalifikovaní.Tyto požadavky jsou následující:

  1. Nemovitost musí mít skutečný průkaz energetické náročnosti, získaný před deseti lety.EPC odhaluje, jak energeticky efektivní je vlastnost, a to tak, že jí přiřadí známku v rozsahu od 'A' pro vysokou účinnost až po 'G' pro nízkou účinnost.To pomáhá pochopit uhlíkové plyny emitované budovou a náklady na vytápění.

  2. Aby byla budova přijata, musí být existující nebo postavená na zakázku.Schéma modernizace kotle nebude k dispozici pro novou výstavbu.K usnadnění této změny jsou zoufale potřeba pobídky.

  3. Domy musí analyzovat svou energetickou náročnost a poskytnout alespoň jednu cenovou nabídku od vyškoleného instalačního technika, aby získaly nárok na ocenění.Každá nemovitost je zodpovědná za registraci kuponu, zatímco instalatér má na starosti proplacení poukazů.To zaručí, že kupóny budou použity pro domy, které vyžadují asistenci.Vaši instalátoři mají certifikaci MCS.

  4. A konečně, dalším faktorem, který určuje způsobilost, je to, že na EPC by neměly být kladeny žádné požadavky na montáž půdních nebo dutých stěn.Výjimku však lze učinit, pokud je struktura ve vlastnictví vlády nebo se nachází v historické čtvrti.


Jak bude grant ze schématu modernizace kotle fungovat?


Grant BUS se od RHI liší.Jeho poukázky mohou pokrýt náklady až 5 000 GBP, zatímco u RHI získáte platby po dobu sedmi let na základě vašich ročních potřeb.

Ve srovnání s RHI je financování z programu modernizace kotlů nižší.Přesto to bude trvat jen dva roky.

Po konzultaci s vyškoleným instalačním technikem a obdržení alespoň jedné nabídky od něj mohou žadatelé požádat o grant z programu modernizace kotlů ve Spojeném království. Poznámka: opravy topných systémů a vzduchová topná čerpadla by měla být provedena do tří měsíců od obdržení kuponů.

Z hlediska časové náročnosti je tento harmonogram prodloužen na půl roku u větších instalací, včetně systémů zemního vytápění a vodních čerpadel.Kupóny v hodnotě až 7 000 GBP budou distribuovány a uplatněny po dokončení práce.


Teplejší domovy ve Skotsku


Grant skotské vlády na 'teplejší domovy' má za cíl poskytnout finanční podporu a pomoc domovům, které bojují s účty za elektřinu, aby zůstaly v teple.Grant lze získat zavoláním na skotské domácí energetické oddělení.

Měli by být schopni vás spojit s teplou prací.Nejde přitom jen o dotaci, ale také o realizaci různých energeticky úsporných úprav.Je určen výhradně pro vlastníky domů a soukromé nájemníky, kteří žijí ve stejném domě alespoň jeden rok.

Upgrady, které mají být provedeny, budou určeny na základě posouzení nemovitosti.To znamená, že hodnotitelé navštíví váš domov, aby jej prohlédli a poskytnou doporučení pro úpravy, které jsou vhodné pro daný dům, což může zahrnovat různé izolace, izolace proti průvanu a vytápění.

Ve většině případů může skotská vláda uhradit veškeré výdaje.Mějte na paměti, že financování nelze získat na již dokončené projekty.Oprávněný instalační technik musí dohlížet na jakékoli upgrady nemovitostí financované společností Warmer Homes Scotland.

Některé relativně nákladné úpravy, jako je izolace betonové zdi, mohou ve specifických situacích vyžadovat spotřebitelskou platbu.Bezúročný úvěr je poskytován na pokrytí nákladů na spotřebitelské platby.


Jak to funguje pro nájemníky ze soukromého sektoru?


V případě nájemců v soukromém sektoru bude vlastník nemovitosti informován o modernizacích, které může skotská vláda podpořit a které si sama zajistí.Před implementací jakýchkoli upgradů je nutné získat jejich souhlas.

Vylepšení Warmer Homes Scotland přístupné spotřebitelům žijícím v odděleně pronajatých bytech je od 1. srpna 2017 omezeno. Podle zákonného zákona o přestavbě již nejsou v soukromém nájemním bydlení poskytovány úpravy, které je vlastník domu ze zákona povinen nabízet.Tito klienti mají v případě potřeby nárok na různé upgrady.


Kdo má nárok na grant pro teplejší domovy ve Skotsku?


  • Pro získání grantu na tepelné čerpadlo Warmer Homes Scotland by žadatelé měli splňovat následující požadavky:

  • Být vlastníkem domu nebo nájemcem soukromého majetku.

  • Warm House Scotland vám za posledních pět let nepomohl vylepšit váš domov.

  • Váš domov by měl splňovat všechny životní standardy, jak je uvedeno ve skotském zákoně o bydlení z roku 2006.

  • V domě, který má být modernizován, musíte žít téměř rok.

Grant je zaměřen na pomoc lidem se zdravotním postižením a seniorům ve Skotsku.Zahrnuje také ty, kteří utrpěli zranění při dopravní nehodě, a veterány zraněné v terénu.


Grant Nest Wales pro obyvatele Walesu


Projekt Nest je součástí naší snahy snížit náklady na energii ve Walesu zlepšením úspor energie v domácnostech.

Iniciativa Nest se pokouší zvýšit energetickou účinnost domu, což poněkud snižuje náklady na energii, zvyšuje pohodlí a podporuje zdraví.Určitě to pomáhá snížit šanci, že se domov dostane do palivové chudoby nebo že bude snášet negativní dopady bydlení v chladném prostředí.

Od roku 2011 Nest poskytuje bezplatné zvýšení energetické účinnosti lidem, kteří jsou ve spárech nesplatitelných účtů za energii, zejména rodinám s nízkými příjmy a starším rodinám, z čehož má prospěch téměř 30 000 domů.Projekt Nest také nabízí přístup k bezplatnému odbornému poradenství a pomoci pro velšské obyvatele, přičemž více než 98 000 majitelů domů dostává pomoc a doporučení po celou dobu sedmiletého trvání programu.


Jak funguje grant Nest Wales?


Pokud má majitelka domu potíže s placením účtů za elektřinu, musí zavolat na podporu Nest, aby zjistila, zda jsou kvalifikovaní k získání potřebné pomoci.

Pokud majitelka domu vyhovuje specifickým požadavkům, bude přesměrována na British Gas.Ten se zabývá 'posouzením domu', analýzou majetku, která určuje úpravy domu, které je třeba provést.

Pokud se kvalifikujete, vláda Walesu zváží instalaci tepelných čerpadel a energeticky účinného kotle ve vašem domě.Pokud ještě není na svém místě, váš dům může mít vnější a vnitřní stěny podkroví izolovány.


Jaká jsou kritéria způsobilosti pro hnízdo?


  • Pokud žijete ve Walesu a potřebujete pomoc s vytápěním nebo klimatizací vašeho domova, zkontrolujte, zda splňujete níže uvedené požadavky, než zadáte jakoukoli žádost.

  • Zkontrolujte, zda dům vlastníte nebo jste si jej pronajali soukromě.

  • Váš domov by měl být energeticky neefektivní a jeho vytápění by mělo být nákladné.

  • Získáváte dávku s testem na příjmy nebo trpíte onemocněním dýchacích cest a krevního oběhu.


    souhrn


    Cílem grantů na tepelná čerpadla se vzduchem je energetická účinnost domácností s ekologickými topnými systémy.Pokud si doma nenecháte instalovat tepelné čerpadlo vzduch nebo země, stále můžete těžit z dalších úprav, jako jsou izolace.Cílem je dosáhnout nulových emisí uhlíku a zároveň pomoci lidem, kteří se snaží platit účty za energii, aby zůstali v teple během chladných měsíců.

    Related Heat Pump Articles

    • Rozdíl mezi spirálou výparníku a spirálou kondenzátoru

      2023-12-01

      Cívky kondenzátoru a výparníku jsou obvykle spojeny s velkoobchodními tepelnými čerpadly.V zásadě jsou všechny AC s chladivy vybaveny výparníkovými a kondenzátorovými spirálami, které jim umožňují provádět chlazení a vytápění podle potřeby.Cívka výparníku zachycuje teplo přítomné ve vzduchu v místnosti a přenáší jej Přečtěte si více
    • Kompletní průvodce: Náklady na tepelné čerpadlo zdroje vzduchu

      2022-01-07

      Tepelná čerpadla se překvapivě stala „nezbytným“ spotřebičem pro svou schopnost nabídnout pohodlný a spolehlivý zdroj energie pro každého, kdo chce ohřát své bazény nebo zůstat v teple uvnitř.Pokud chcete investovat do topné nebo chladicí jednotky, tepelná čerpadla jsou bezesporu vhodnou variantou pro vaše potřeby Přečtěte si více
    • Nejlepší výrobci vzduchových tepelných čerpadel roku 2022

      2021-10-30

      Vzduchová tepelná čerpadla jsou vysoce účinným a obnovitelným řešením vytápění pro mnoho majitelů nemovitostí.Tato hodnotná zařízení pomáhají šetřit peníze na účtech za energii, mají nízkou uhlíkovou stopu, mají vysoký sezónní koeficient výkonu (SCOP), lze je využít k vytápění a chlazení, mají nízkou hlavní Přečtěte si více
    • Pro splnění požadavků projektu China North „Coal to Electric“ společnost Sprsun

      2016-08-19

      Severovýchodní region v posledních letech generuje příliš mnoho energie, což vážně přispělo ke smogu, upozornilo prohlášení Národní energetické správy (NEA). NEA naléhala na region, aby zrušil nebo odložil projekty výroby elektřiny z uhlí se společnou kapacitou přes 7,5 milionu kilowattů.Regiony s mírou plýtvání energií vyšší než 20 procent by měly zastavit nové projekty. K nahrazení uhelných kotlů byly zvoleny tepelná čerpadla, elektrické kotle,11druhy způsobů vytápění. Přečtěte si více

    Recommended Heat Pump Products

    Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

    Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

    Profesionální výrobce tepelných čerpadel od roku 1999
    No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

    Kontaktujte SPRSUN. Podpora 7/24. Odpovíme vám co nejdříve!

    Tel: 0086-20-82181867
    Phone: 0086-18933985692 
    WhatsApp: 0086-18933985692