NEWS

Nejlepší výrobci vzduchových tepelných čerpadel roku 2022

Zobrazení:4     Autor:Editor webu     Čas publikování: 2021-10-30      Původ:Stránky

Vzduchová tepelná čerpadla jsou vysoce účinným a obnovitelným řešením vytápění pro mnoho majitelů nemovitostí.Tato hodnotná zařízení pomáhají šetřit peníze na účtech za energii, mají nízkou uhlíkovou stopu, mají vysoký sezónní koeficient výkonu (SCOP), lze je využít k vytápění a chlazení, mají nenáročnou údržbu a dlouhou životnost a eliminují potřebu skladování paliva. .


Roste počet prodejců, kteří vyrábějí spolehlivá vzduchová tepelná čerpadla.Nicméně několik pozoruhodných dodavatelé vzduchových tepelných čerpadel stát nad ostatními.Zde je komplexní přehled toho nejlepšího značky vzduchových tepelných čerpadel roku 2022.



1. Mitsubishi Electric


Mitsubishi Electric je průkopníkem v koncepci a vývoji technologie obnovitelných tepelných čerpadel.Společnost byla lídrem dodavatel vzduchového tepelného čerpadla.Svá tepelná čerpadla a další spotřebiče nabízejí také za konkurenceschopné ceny.


Řada vzduchových tepelných čerpadel Mitsubishi je známá jako Ecodan.Tepelná čerpadla Ecodan se prodávají do komerčních budov, malých maloobchodních prodejen a rezidenčních nemovitostí.Není těžké pochopit, proč je Mitsubishi Electric považováno za jednoho z předních světových výrobců vzduchových tepelných čerpadel.


Jedním z jejich top modelů je Ecodan PUHZ Ultra Quiet System.Toto kompaktní tepelné čerpadlo s jedním ventilátorem je navrženo tak, aby vytvářelo minimální hluk.Spotřebič využívá sofistikovanou technologii k zajištění vysoké účinnosti a splnění domácích vývojových standardů.


Ecodan Monobloc patří také mezi nejoblíbenější vzduchová tepelná čerpadla společnosti.Ecodan Monobloc je samostatná jednotka schopná spolehlivě fungovat v extrémních podmínkách.Tento oblíbený model je také poměrně tichý a velmi nenáročný na údržbu a nabízí vynikající hodnotu za peníze.


Dalším pozoruhodným příkladem inovace Mitsubishi jsou modely Ecodan Coastal Protection.Společnost navrhla tato vzduchová tepelná čerpadla s ohledem na korozivní prostředí v blízkosti moře, což umožňuje lidem žijícím v blízkosti slaných vodních ploch spolehlivě vytvářet teplo.


2. SPRSUN


SPRSUN je jedním z nejrychleji rostoucích dodavatelé tepelných čerpadel vzduch-voda dnes.Společnost SPRSUN, založená v roce 1999, má více než dvě desetiletí zkušeností s výrobou spotřebitelských tepelných čerpadel.Společnost hodně investovala do výzkumu a vývoje, aby zdokonalila technologii svých tepelných čerpadel.Projevuje se to na kvalitě a výkonu jejich spotřebičů.


nejlepší výrobci tepelného čerpadla vzduch-zdroj roku 2022


SPRSUN dodává tepelná čerpadla do více než 60 zemí a má širokou škálu možností tepelného čerpadla nejvyšší kvality, od kompaktních tepelných čerpadel pro obytné bazény až po velká tepelná čerpadla pro komerční nemovitosti.SPRSUN nabídek bazénová tepelná čerpadla, vzduchová tepelná čerpadla s DC invertorem a tepelná čerpadla vzduch-voda.Bazénová tepelná čerpadla jsou ideální pro nadzemní i zapuštěné bazény.


DC invertorová dělená a monobloková tepelná čerpadla automaticky upravují otáčky kompresoru, aby zajistily stabilní teplotu v místnosti a snížily spotřebu energie.Možnosti tepelných čerpadel SPRSUN se stávají stále oblíbenějšími u domácností a firem díky jejich výkonu, vysoké účinnosti, designu a odolnosti.



3. Samsung


Tento jihokorejský elektrotechnický gigant je pravděpodobně na každém trhu se spotřebiči, na který si vzpomenete.Jako takové by nemělo být překvapením, že vyrábí jedny z nejlepších vzduchových tepelných čerpadel.Samsung strávil mnoho let a investoval rozsáhlé zdroje do výzkumu a vývoje technologie tepelných čerpadel.


Výsledkem je působivá, vysoce výkonná a cenově dostupná řada vzduchových tepelných čerpadel.Stejně jako mnoho dodavatelů tepelných čerpadel, vzduchová tepelná čerpadla Samsung představují rozšíření a přestavbu jejich klimatizačních produktů, které jsou již prvotřídní.Značka obnovitelných technologií společnosti Samsung je známá jako Samsung Eco Heating System (EHS), který nabízí různé možnosti vzduchových tepelných čerpadel.


Společnost je známá svými kompaktními venkovními jednotkami s vynikající konektivitou, která umožňuje dálkové ovládání spotřebičů.Jedním z nejoblíbenějších modelů od Samsungu je jednotka EHS TDM.Tento venkovní systém all-in-one představuje vysoce účinné a rychlé řešení vytápění.


Další oblíbenou možností je monoblok Samsung EHS.Tato špičková jednotka je kompaktní, lehká, velmi tichá, spolehlivě funkční v extrémních podmínkách, nenáročná na údržbu a má schopnost ohřevu teplé vody.Samsung uvádí, že využívají efektivní technologii tepelných čerpadel k zajištění optimálního komfortu a nízkých provozních nákladů.


4. LG


Stejně jako Samsung, i LG se podílí na téměř každém odvětví spotřebičů.Jihokorejská společnost je špičkou dodavatel vzduchového tepelného čerpadla.Řada vzduchových tepelných čerpadel LG je známá jako THERMA V. Tato sofistikovaná zařízení využívají nejnovější technologie vytápění, účinnosti a konektivity, včetně bezdrátového dálkového ovládání prostřednictvím aplikace ThinQ společnosti LG.


Tepelná čerpadla LG umožňují pravidelné plánování, řízení teploty vody, tepelný nouzový provoz a tichý provoz.Řada THERMA V má čtyři modely tepelných čerpadel, včetně:

· THERMA V Monobloc – Jeden z nejoblíbenějších a energeticky nejúčinnějších modelů tepelných čerpadel na trhu.Je kompaktní, tichý a dodává nízkou až středně teplou vodu.

· THERMA V Split – Obsahuje vnitřní a venkovní jednotku vhodnou jak pro nově postavené nemovitosti, tak pro renovované/modernizované nemovitosti.

· THERMA V Split High Temperature – Tento vysokoteplotní dvoujednotkový model je vhodný pro starší a méně izolované nemovitosti a renovované nemovitosti

· THERMA V Monobloc R32 – Nejnovější vysoce účinný, tichý a korozivzdorný přírůstek do řady využívající ekologické chladivo Tato jednotka také umožňuje zabudování solárních panelů a standardních kotlů do konstrukce vytápění a chlazení.


5. Hitachi


Hitachi je celosvětově proslulá nabídkou široké škály inovativních technologií, včetně systémů vzduchových tepelných čerpadel.Řada vzduchových tepelných čerpadel Hitachi je známá jako Yutaki.Může se pochlubit různými vysoce kvalitními jednotkami s různými velikostmi a schopnostmi.Tyto spotřebiče zajistí veškeré vaše potřeby na vytápění a ohřev vody a zároveň výrazně sníží vaše účty za energii a emise uhlíku.


Vzduchová tepelná čerpadla Yutaki jsou kompaktní a vysoce účinná zařízení.Jednotky nabízejí ovládání a pohodlí prostřednictvím intuitivního dálkového ovládání, které vám umožní efektivně upravovat prostorové teploty.Další užitečnou funkcí v řadě tepelných čerpadel Yutaki je prázdninové ovládání 'One-Touch'.Tato funkce vám umožňuje řídit teploty vašeho objektu, když jste pryč.


Vzduchová tepelná čerpadla Yutaki mohou spolehlivě fungovat i v extrémních podmínkách a jsou vybavena technologií kompenzace počasí.V řadě Yutaki jsou tři hlavní modely vzduchových tepelných čerpadel – Yutaki M, Yutaki-S a Yutaki S-80.Yutaki-M je kompaktní venkovní systém tepelného čerpadla s bezdrátovým dálkovým ovládáním.


Yutaki-S je a split systém tepelného čerpadla s vnitřními a venkovními jednotkami, které vyrábějí teplou vodu.Tento model je vhodný pro ohřev bazénů.Yutaki S-80 představuje split systém tepelného čerpadla vzduch-voda s vnitřní a venkovní jednotkou.Je to ideální samostatné a vysoce účinné řešení vytápění a ohřevu vody.


6. Vaillant


Vaillant je jedním z největších výrobců v teplárenství.Přestože je tento dodavatel běžně spojován s plynovými kotli, Vaillant je lídrem v oblasti technologie vytápění z obnovitelných zdrojů.Jedním z nejpokročilejších vzduchových tepelných čerpadel na trhu je řada aroTHERM od společnosti Vaillant.Tato špičková řada tepelných čerpadel zahrnuje:

· Tepelné čerpadlo vzduch-voda aroTHERM – K dispozici ve 4 velikostech, aby vyhovovalo mnoha aplikacím v nemovitostech.Poskytuje vynikající energetickou účinnost v kompaktním a tichém provedení.

· Tepelné čerpadlo aroTHERM Hybrid – Vyznačuje se inovativní technologií umožňující využívat tradiční i obnovitelné zdroje vytápění.Mezi tepelným čerpadlem a kotlem můžete přepínat v závislosti na nejúčinnějším zdroji energie v době používání.

· Tepelné čerpadlo aroTHERM Split vzduch-voda – Splitová řada tepelných čerpadel obsahuje pět modelů různých velikostí, aby vyhovovaly různým obytným řadám.

· Tepelné čerpadlo vzduch-voda aroTHERM Plus – Nová, vysoce účinná, nehlučná a solím odolná jednotka.


7. Daikin


Daikin je japonská společnost, která je celosvětově předním inovátorem a poskytovatelem klimatizačních jednotek a chladicích systémů.Společnost Daikin má od svého založení v roce 1924 dlouhou a úspěšnou historii nabízení technologie regulace klimatu. Firma dodává systémy tepelných čerpadel pro komerční nemovitosti, rezidenční nemovitosti, sklady, zdravotnická zařízení, maloobchodní zařízení a námořní aplikace.


Daikin investoval miliony dolarů do pokročilého výzkumného a vývojového centra.Jejich technologie tepelného čerpadla je jednou ze tří klíčových technologií, které podporují jejich globální operace v oblasti řízení klimatu.Společnost se může pochlubit technologií tepelného čerpadla a invertoru, která zajišťuje optimální energetickou účinnost.


Daikin má také široký výběr možností vzduchových tepelných čerpadel vhodných pro vytápění a zásobování teplou vodou prostřednictvím integrovaného systému vytápění a zásobování teplou vodou.Jejich jedinečně navržené vnitřní a venkovní jednotky se vyznačují mimořádně tichým provozem, který usnadňuje distribuce tepla přirozenou konvekcí a kompresory poháněné invertorem.


8. Dimplex


Dimplex poskytuje řešení elektrického vytápění již téměř 70 let.Dimplex je divizí skupiny Glen Dimplex Group, jedné z největších světových společností vyrábějících elektrické vytápění.Společnost nabízí špičkovou řadu obnovitelných technologií.Tato tepelná čerpadla jsou ideální pro komerční a průmyslové nemovitosti, protože dokážou splnit velké požadavky na vytápění.


Jednotky tepelných čerpadel třídy A mají vysoce energeticky úspornou konstrukci a výrazně snižují provozní náklady.Pro úplnou flexibilitu návrhu systému můžete kombinovat vzduchová tepelná čerpadla od Dimplex s širokou řadou kompatibilních systémových doplňků, jako jsou systémy teplé užitkové vody a vyrovnávací nádrže.


Jednou z nejoblíbenějších jednotek od Dimplexu je systém LA35TUR.Toto tepelné čerpadlo má zvukotěsnou konstrukci a elektronicky řízený ventilátor zajišťující tichý provoz.Disponuje také integrovanou regulací umožňující dvojí funkci – vytápění v zimě a chlazení v létě.Celkově má ​​Dimplex inovace, odborné znalosti a zkušenosti pro vývoj vysoce účinných systémů tepelných čerpadel a je i nadále oblíbený vzduchové tepelné čerpadlo zn pro mnoho majitelů nemovitostí.



Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Profesionální výrobce tepelných čerpadel od roku 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontaktujte SPRSUN. Podpora 7/24. Odpovíme vám co nejdříve!

Tel: 0086-20-82181867
Phone: 0086-18933985692 
WhatsApp: 0086-18933985692