Home / Heat Pump Blog / Novinky z oboru / Průmyslový blog / Jak se stát instalatérem tepelných čerpadel v roce 2022

Jak se stát instalatérem tepelných čerpadel v roce 2022

Zobrazení:4     Autor:Editor webu     Čas publikování: 2022-08-18      Původ:Stránky

I když jste si možná mysleli, že vše, co je potřeba, aby byl a tepelné čerpadlo Instalační program musí mít správné školení a sadu dovedností, máme pro vás špatnou zprávu.Pokud nemáte certifikaci, v tomto odvětví to neuděláte.Cvičitel tedy dostává řádné školení a získává certifikaci jako instalátor tepelného čerpadla.Je to stejně snadné jako ukrást sladkou tyčinku batoleti.A tak, abych tak řekl, v tomto příspěvku prozkoumáme možné možnosti, které máte, nejen jak se stát instalátorem tepelného čerpadla, ale také certifikovaným.Číst dál.


Proč je certifikace nutná?


Nyní jste si vědomi vládních pobídek a politik, které mají překonat nekompetentnost společností provádějících instalaci tepelných čerpadel.To nyní nutí instalátory, aby se zapsali do certifikačního schématu mikrogenerace (MCS).Přesto je tento systém orientován na společnost.

Jde o to, aby společnosti zaměstnávaly instalatéry, kteří jsou plně prověřeni procesy souvisejícími s projektováním, instalací, realizací a uváděním tepelných čerpadel do provozu.A neexistuje lepší způsob, jak prokázat znalosti, kromě certifikace, že máte potřebné dovednosti.


Pracovník kontroluje tepelné čerpadlo


Cesta k tomu, abyste se stali instalatérem, je položena s běžnými znalostmi technologií, jako jsou kotle, instalatérské práce, radiátory a regulace emisí tepla.Potřebné zkušenosti by měly být založeny na znalosti přesného dimenzování, výpočtu potřeby tepla a znalosti vhodných zářičů, které fungují optimálně.S těmito znalostmi a certifikací MCS musíte na trhu instalací tepelných čerpadel prosperovat.


Co je certifikační schéma mikrogenerace?


The certifikační schéma mikrogenerace je systematický plán, který umožňuje, aby potenciální instalátoři tepelných čerpadel byli uznáni instalačním průmyslem bez složitého certifikačního procesu.Nepleťte si to tedy s kurzem.

Pamatujte, že MCS je orientován na společnost.Je tedy na vaší společnosti s certifikací MCS, aby navrhla a zprovoznila tepelné čerpadlo a veškeré výpočty velikosti.Poté vám bude instalační část zadána subdodavatelsky.Toto schéma znamená, že se nebudete zabývat papírováním souvisejícím s vládními pobídkami, protože to je doménou operátora MCS.A nenechte se mýlit, schéma MCS stanoví pokyny pro instalační firmy.Patří mezi ně:

· Podepsání formální dohody o konkrétním rozsahu práce, kterou budete jako montážník vykonávat

· Splnění standardů kompetence stanovených v rámci zvoleného rozsahu práce

· Předložení dokladu o pojistném krytí

· Pokud jde o společnost, je nutností převzít plnou odpovědnost za instalaci a vydání certifikátu MCS.


Proč byste měli zvážit schéma MCS?


Přesto, opakuji, schéma MCS je orientováno na společnost.Jako potenciální instalatér budete muset hledat společnost v rámci tohoto zastřešujícího schématu.Pokud se to dostane do bodu, kdy je instalace pouze kolečkem v podnikání s tepelnými čerpadly, a vy si začnete být jisti poptávkou po tepelném čerpadle ve vaší oblasti, může vám pomoci zastřešující schéma MCS.

  • Budování reputace – Certifikát lépe propaguje vaši odbornost a mít MCS v zádech znamená, že budete dostávat doporučení od vašeho provozovatele schématu.

  • Zkušenosti s budováním – Je na společnosti s certifikací MCS, jak se vypořádá s návrhy systémů.Takže na vaší straně získáte zkušenosti v jiných odvětvích bez zásahů do designu.

  • Doplňkové školení – V rámci zastřešujícího programu po vás společnost tepelných čerpadel bude vyžadovat absolvování kurzu souvisejícího s jejich konkrétními tepelnými čerpadly.

Tepelná čerpadla společnosti SPRSUN

Zvažte získání společnosti s certifikací MCS jako kombinovaný přístup na správnou stranu.Neosvobozuje vás to od tréninku, což znamená, že stále máte nejlepší šanci získat zkušenosti.A jako doplněk jsou zde sníženy náklady a doba trvání, která trvá, než se člověk stane samostatně certifikovaným subjektem.

I když fungujete jako samostatný subjekt nebo podnik s mikroinstalacemi, zastřešující schéma MCS vás pošle přímo na jinou obchodní úroveň, kde jsou rovné podmínky.Nezapomíná na větší společnosti a slouží pouze k podpoře těch, kteří prokázali skvělé dovednosti a schopnosti.

S touto pomocí jako instalátor zažijete více zkušeností v méně rizikovém prostředí svým vlastním tempem.A z dlouhodobého hlediska si můžete užívat výhod získání akreditace MCS.


Uvažujete o tom, že se stanete instalatérem tepelného čerpadla?Jaké školení potřebujete?


Nyní tedy víte, že vaše nejlepší šance na nalezení společnosti akreditované MCS je mít požadovaný soubor dovedností.A nenechte se mýlit, musíte projít,

  1. Kurz a zákony WRAS – toto školení je založeno na zákonech o regulaci vody z roku 1999, které diktují požadavky na instalaci a instalaci pro každého instalatéra tepelných čerpadel.

  2. Extrémní teplotní jednotky ve vlastnostech - Jedná se o certifikační kurz LCL úrovně 3, který je součástí asociace CIPHE a HVACN.Zajišťuje, že všichni instalatéři jsou ověřeni pomocí špičkových tepelných čerpadel, která pracují v extrémních teplotách.Školení má pomoci vám jako instalačnímu technikovi pochopit návrhy takových tepelných čerpadel.

  3. Certifikace třetího stupně údržby tepelných čerpadel - tento kurz je pod dohledem regulátorů RFQ.Jeho cílem je získat uznání za znalosti instalatérských a topenářských systémů se schopností udržovat různé typy tepelných čerpadel.


Jaké základní znalosti potřebuje člověk, aby se mohl stát instalatérem tepelných čerpadel?


Když plánujete být instalátorem, musíte si být vědomi základních věcí, jako jsou:


Znalosti hodnocení


To se hodí při ověřování, zda lze nainstalovat tepelné čerpadlo.Jedná se o kontrolu velikosti nemovitosti, spotřeby energie, zdroje energie, izolace radiátorů a výpočet potřebné velikosti tepelného čerpadla.


Výpočty tepelných ztrát


To je vždy určeno radiátory a velikostí každé místnosti a okna.Můžete to udělat pomocí online nástrojů nebo jít do staré školy jako instalátor.Výpočty jsou zásadní pro stanovení nákladů spojených s provozem tepelných čerpadel a částky, kterou mohou získat z vládních pobídek.


Odbornost při instalaci


Téměř 80 % práce je založeno na této části.Stačí znát různá tepelná čerpadla a dokonce i kotle.Počítejte ale s tím, že si poradíte s vodovodními a hydraulickými systémy.V určitém okamžiku budou potřebné mechanické a elektrické znalosti pro připojení napájení, měřiče, radiátory a hydraulické vyvážení.Nakonec budete muset uvést odhad hladiny hluku výpočtem vzdálenosti jeho vzdálenosti od nemovitosti.


Jak se tedy stát instalatérem tepelného čerpadla v roce 2022?


Jako potenciální instalatér tepelného čerpadla se vám nabízejí různé možnosti, pokud jste absolvovali všechny výše uvedené kurzy.S tímto pořadím můžete:


Zaregistrujte se do schémat MCS


Schémata MCS po vás budou vyžadovat, abyste prošli nezbytným školením nebo prokázali, že jste tuto část již splnili.Schéma MCS se vztahuje na různé výrobce tepelných čerpadel, takže z vaší strany budete muset najít společnost pro tepelná čerpadla s akreditací MCS a požádat o montáž.Vzhledem k tomu, že se jedná také o společnost, může společnost vyžadovat, abyste si několik dní našli informace o jejich systémech tepelných čerpadel.


Platí výhradně pro instalaci tepelného čerpadla MCS


Možná již máte školení, abyste mohli stavět na stávajících vodovodních sítích, topných systémech, ventilačních kanálech a plynových nebo ropných kanálech.A pokud nemáte žádné znalosti, možná budete muset projít kurzem WRAS Water Regulation.

Certifikace třetího stupně v oblasti údržby tepelných čerpadel vás bude stále kvalifikovat pro totéž.Po dokončení zažádejte o certifikaci MCS pro instalaci tepelných čerpadel.Tato cesta vyžaduje, abyste měli společnost s certifikací MCS, která se zabývá návrhy tepelných čerpadel.


Požádejte o instalace a plánování MCS


Přesto budete potřebovat znalosti o tepelných čerpadlech, obchodování s ropou a plynem a nastavení tepelného čerpadla pro provoz v extrémních teplotách.Budete muset projít kurzem WRAS Water Regulation.

Jednotky extrémních teplot ve vlastnostech a certifikace třetího stupně na údržbu tepelného čerpadla.Tato aplikace vám umožní převzít plnou odpovědnost za instalace a vydávání certifikátů MCS koncovým uživatelům.


Závěr


Tak, tady to máte.Trh s tepelnými čerpadly pro instalatéry je stále více přeplněný instalatéry tepelných čerpadel, protože tepelná čerpadla se stávají široce uznávanými.Certifikace je tedy nutná.

Vždy je preferováno a často vyžadováno, aby instalatéři tepelných čerpadel měli certifikaci MCS.Abyste získali akreditaci MCS, musíte prokázat způsobilost a také odhodlání k vynikajícímu řemeslu, zákaznické podpoře a neustálému pokroku.

Akreditace MCS je nezbytná, pokud chtějí koncoví uživatelé žádat o vládní pobídky.Není zde tedy žádné prořezávání rohů;musíte získat požadované školení MCS a najít operátorskou společnost, pod kterou budete pracovat.

Při instalaci dělených ASHP budete potřebovat akreditaci F-plynu, protože všechna vnější a vnitřní zařízení musí být na místě propojena s chladicím potrubím.Jako potenciální instalátor možná budete chtít zvážit licenční kurz F-Gas.Váš zaměstnavatel však může tento aspekt projektu zadat subdodavateli jinému montérovi, který je náležitě připraven.


Related Heat Pump Articles

  • Rozdíl mezi spirálou výparníku a spirálou kondenzátoru

    2023-12-01

    Cívky kondenzátoru a výparníku jsou obvykle spojeny s velkoobchodními tepelnými čerpadly.V zásadě jsou všechny AC s chladivy vybaveny výparníkovými a kondenzátorovými spirálami, které jim umožňují provádět chlazení a vytápění podle potřeby.Cívka výparníku zachycuje teplo přítomné ve vzduchu v místnosti a přenáší jej Přečtěte si více
  • Kompletní průvodce: Náklady na tepelné čerpadlo zdroje vzduchu

    2022-01-07

    Tepelná čerpadla se překvapivě stala „nezbytným“ spotřebičem pro svou schopnost nabídnout pohodlný a spolehlivý zdroj energie pro každého, kdo chce ohřát své bazény nebo zůstat v teple uvnitř.Pokud chcete investovat do topné nebo chladicí jednotky, tepelná čerpadla jsou bezesporu vhodnou variantou pro vaše potřeby Přečtěte si více
  • Nejlepší výrobci vzduchových tepelných čerpadel roku 2022

    2021-10-30

    Vzduchová tepelná čerpadla jsou vysoce účinným a obnovitelným řešením vytápění pro mnoho majitelů nemovitostí.Tato hodnotná zařízení pomáhají šetřit peníze na účtech za energii, mají nízkou uhlíkovou stopu, mají vysoký sezónní koeficient výkonu (SCOP), lze je využít k vytápění a chlazení, mají nízkou hlavní Přečtěte si více
  • Pro splnění požadavků projektu China North „Coal to Electric“ společnost Sprsun

    2016-08-19

    Severovýchodní region v posledních letech generuje příliš mnoho energie, což vážně přispělo ke smogu, upozornilo prohlášení Národní energetické správy (NEA). NEA naléhala na region, aby zrušil nebo odložil projekty výroby elektřiny z uhlí se společnou kapacitou přes 7,5 milionu kilowattů.Regiony s mírou plýtvání energií vyšší než 20 procent by měly zastavit nové projekty. K nahrazení uhelných kotlů byly zvoleny tepelná čerpadla, elektrické kotle,11druhy způsobů vytápění. Přečtěte si více

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Profesionální výrobce tepelných čerpadel od roku 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontaktujte SPRSUN. Podpora 7/24. Odpovíme vám co nejdříve!

Tel: 0086-20-82181867
Phone: 0086-18933985692 
WhatsApp: 0086-18933985692