Home / Heat Pump Blog / Novinky z oboru / Průmyslový blog / Nejlepší tepelná čerpadla pro chladné počasí v roce 2022 – výrobce SPRSUN

Nejlepší tepelná čerpadla pro chladné počasí v roce 2022 – výrobce SPRSUN

Zobrazení:1     Autor:Editor webu     Čas publikování: 2022-02-28      Původ:Stránky

Při zmínce o tepelných čerpadlech každému napadne funkce vytápění jako hlavní funkce.Kromě základní funkce však tepelná čerpadla plní mnoho dalších funkcí, včetně regulace vlhkosti a klimatizace.Typicky, tepelná čerpadla přenášejí teplo než ji vygenerovat, což je technika, která je zásadní pro snížení nákladů ve srovnání s ostatními.


Nejlepší tepelná čerpadla pro chladné počasí z SPRSUN, chladné klima, nízkoteplotní tepelné čerpadlo,


Nejlepší tepelná čerpadla jsou vyráběna podle kritických norem, které propůjčují jejich schopnosti a výkon.Z toho vyplývá, že k tomu, aby tepelné čerpadlo fungovalo způsobem splňujícím stanovené normy, je několik vlastností, které nesmí chybět.Takové vlastnosti je třeba upevnit, než si nějakou pořídíte.Mezi základní vlastnosti patří:

  1. Energetická účinnost: Při pořizování tepelného čerpadla je nutné zjistit, zda jeho spotřeba energie není nad rámec normy.Energetickou účinnost tepelného čerpadla je možné zjistit zjištěním jeho jmenovité hodnoty.Vysoce výkonná tepelná čerpadla mají energetickou hvězdičku;výrazně pomáhají snižovat spotřebu energie.

  2. Spolehlivost: Je prvořadé najít tepelné čerpadlo, jehož systém je vysoce spolehlivý, aby čas od času neselhal a nevytvářel technické problémy.Další informace o výkonu systémů tepelného čerpadla jsou vždy uvedeny v pokynech výrobce.Někdo se také může před samotným nákupem zeptat na další podrobnosti od výrobce/distributora.

  3. Kompatibilita s počasím: Vynikající tepelná čerpadla by měla správně fungovat v různých povětrnostních podmínkách a různých oblastech.Některé extrémně chladné oblasti však vyžadují tepelná čerpadla s pomocným topením nebo taková, která jsou navržena tak, aby vyhovovala krajním podmínkám.

  4. Mezi další úvahy, které je třeba vzít v úvahu, patří, zda jsou tepelná čerpadla šetrná k životnímu prostředí, přítomnost nebo nepřítomnost ochrany proti zamrznutí a frekvence jejich vytápění/chlazení.


Autentická tepelná čerpadla pro chladné počasí v roce 2022


Dnešní trh má mnoho tepelných čerpadel.Omezená tepelná čerpadla však mají potvrzenou kapacitu poskytovat teplo spolehlivě.Omezení vzniká s technikami, které výrobci používají při navrhování tepelných čerpadel.V tomto článku podrobně popisujeme některé funkce tepelná čerpadla pro nízké teploty s ověřenou spolehlivostí.


1. 9,6KW EVI DC invertorové tepelné čerpadlo se vzduchovým zdrojem


Výše uvedené tepelné čerpadlo je hodnoceno jako nejlepší tepelné čerpadlo do chladného počasí.Při výrobě byl navržen tak, aby byl mimo jiné vhodný pro funkce, jako je chlazení a vytápění domu během chladného počasí, celkové vytápění domu a ohřev vody pro domácí použití.Nejnižší okolní teplota ohřívače je -25ºC.

Nízká okolní teplota je kritická pro to, aby ohřívač mohl automaticky zvýšit frekvenci, na které pracuje v závislosti na okolní teplotě, a zároveň zvýšit jeho schopnost ohřívat, když je vystaven nízkým teplotám.

Dalším prvkem, který tepelnému čerpadlu propůjčuje jeho topnou schopnost, je zabudovaná technologie ochrany proti zamrznutí.To představuje vnitřní součást, která fouká vzduch přes spirály výparníku a jednotku pro napájení systému.Tato technologie převládá při zjišťování teploty vody v systému, po které se automaticky zapojí protimrazová ochrana.

Další hlavní výhodou tepelného čerpadla je jeho rychlé chlazení a ohřev.Těchto rychlostí je dosaženo pomocí rotačního kompresoru Panasonic EVI, který zvyšuje poskytování vysoké úrovně účinnosti a zároveň pomáhá komponentě běžet při vysoké frekvenci.Funkce kompresoru jsou kritické a jsou středem pro vytváření vysokých rychlostí.

Existuje několik dalších technických aspektů tepelného čerpadla, které propůjčují jeho výkon jako spolehlivého tepelného čerpadla pro chladné počasí, mezi které mimo jiné patří:

  • Chytré ovládání

  • Inteligentní odmrazování

  • Skvěle nízká hlučnost

  • Obsahuje rozsah napětí (150V-260V) nebo 330V-450V.


2. R32 ERP A+++ 12KW EVI DC invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda


R32 ERP A+++ 12KW EVI DC invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda – monoblokový typ


Hledáte nejlepší vzduchové tepelné čerpadlo pro chladné klima?Pokud tomu tak je, pak jsou R32 ERP A+++ 12KW EVI DC invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda – typ s monoblokem spolehlivým řešením.

Tato tepelná čerpadla mají provozní teplotu -25℃ až 45℃, topnou schopnost 12Kw, chladicí schopnost 10,9Kw ​​a rozsah napájení 220V-240V nebo 380V-420V, aby vyhovovaly potřebám každého vytápění.Kromě toho mohou sloužit několika funkcím, včetně chlazení domů, ohřevu vody a vytápění místností a mnoha dalších.

Mezi technologické inkluze, které čerpadlům propůjčují jejich funkce, patří:

  • Pokročilá/chytřejší technologie: Čerpadla se dodávají s ovladačem CAREL, který hraje klíčovou roli při automatickém zaznamenávání teplot, kterých dosahují pomocí senzorů.Kromě toho mají tato čerpadla monitorovací technologii WIFI, která uživatelům umožňuje spojit se s výrobci v případě potřeby nebo podle pokynů pro vhodné použití.

  • Nižší GWP: Technologie využívá chladicí plyn R32, který pomáhá DC invertorovým tepelným čerpadlům běžet čistěji a hladce.To má za následek snížení účinků na okolí, protože dochází k minimálním emisím uhlíku.

  • Zvýšená účinnost: Tato tepelná čerpadla se mohou nabíjet a recirkulovat s lepší kapacitou, takže jsou vhodnější než ostatní.Díky tomu je spotřeba energie nižší, což uživatelům umožňuje snížit náklady na účty za energii.

  • Zaručená bezpečnost: Tepelná čerpadla využívají chladivo R32.Tato, často používaná součást, je shledána jako ekologická, a proto činí tepelné čerpadlo bezpečným pro ovzduší.Existuje však upozornění, že skladování součásti by mělo být správné, aby se předešlo problémům souvisejícím s bezpečností.Je však také možné zvážit použití invertorových tepelných čerpadel SPRSUN R32 DC s technologií proti výbuchu, aby byla zajištěna jejich bezpečnost.

  • Hlučnost pumpy je poměrně nízká: Technologie použitá na těchto pumpách zahrnuje komponenty, které pomáhají snižovat hluk, včetně duálního tlumení nárazů způsobeného kompresorem Panasonic.Celkově je tento systém nejtišší ze všech systémů, které byly kdy v tepelných čerpadlech použity.

  • Mezi další komponenty, které poskytují vynikající výkon tepelným čerpadlům, patří DC ventilátor, expanzní ventil, tlakový senzor a CAREL Smart regulátor.


3. R32 ERP A+++ 22KW EVI Nízkoteplotní DC invertorová tepelná čerpadla se vzduchovým zdrojem


R32 ERP A+++ 22KW EVI nízkoteplotní multifunkční DC invertorová tepelná čerpadla se vzduchovým zdrojem


Tento model zahrnuje nejlepší tepelné čerpadlo se vzduchovým zdrojem se studeným klimatem z několika důvodů, jak je uvedeno níže.Za prvé a především, některé z jeho klíčových vlastností zahrnují provozní teplotu -25℃ až 45℃, maximální schopnost ohřevu 22 Kw, chladicí schopnost 20,1 Kw a maximální COP 5,81.

Tato kategorie tepelných čerpadel je vyráběna k mnoha účelům, včetně ohřevu vody, vytápění domů během chladného počasí a chlazení domů, když jsou teploty extrémně vysoké.Tepelná čerpadla mohou regulovat teploty tak, aby vyhovovaly individuálním preferencím domu.

Technologický pokrok je obvykle středem kapacity tepelného čerpadla, aby mohl sloužit nastíněným funkcím.Některé z jedinečných vlastností této technologie zahrnují následující.

  • Nižší GWP: Jednou z hlavních změn použitých v těchto tepelných čerpadlech je zahrnutí novějšího chladiva R32, které je významné pro to, aby čerpadla fungovala efektivněji a čistěji.Následně nedochází k žádné interferenci s atmosférou, protože emise uhlíku jsou naprosto nízké.

  • Lepší výkon a účinnost: Výrobci těchto tepelných čerpadel umožnili jejich účinnost použitím maximálního COP 5,95.Tato modernizace umožňuje tepelným čerpadlům mít vyšší výkon a efektivnější výkon díky podpoře jejich nabíjení a recirkulace.Díky tomu nespotřebovávají mnoho energie ve srovnání s jinými modely na trhu.

  • Chytrá technologie: Některé z chytrých technologických vylepšení tepelných čerpadel zahrnují ovládání WIFI a regulátor tepelného čerpadla CAREL.Jsou určeny k tomu, aby pomáhaly zaznamenávat teploty automatizovaným způsobem.Technologie ovládání WIFI zároveň slouží k propojení výrobců a majitelů čerpadel.Kromě toho toto tepelné čerpadlo obsahuje vylepšené inteligentní ochranné funkce.

  • Nízká hlučnost: Hlavní předností těchto tepelných čerpadel je snížená hlučnost.Výrobci přijali technologii, která zlepšila redukci hluku, díky čemuž je systém nejtišší na trhu.

  • Bezpečnost: Bezpečnost životního prostředí je při výrobě tepelných čerpadel v moderní době ústředním tématem.Toto zásadní hledisko je u tepelných čerpadel zohledněno tím, že začleňují nevýbušnou technologii, která zabraňuje eventualitám, které vedou k bezpečnostním problémům.Uživatelé tak mají zajištěnu 100% bezpečnost tepelných čerpadel.


4. Nízkoteplotní tepelné čerpadlo vzduch-voda s invertorem EVI 16-18KW – dělený typ


16-18KW EVI DC invertorové tepelné čerpadlo vzduch-voda nízkoteplotní – dělený typ


Tento model tepelného čerpadla je považován za nejlepší nízkoteplotní tepelné čerpadlo.Některé z běžných aplikací tohoto čerpadla zahrnují mimo jiné vytápění místností, ohřev vody pro domácí účely a vytápění domu.
Klíčové parametry tepelného čerpadla:

  • Obsahuje maximální COP 5,60 nebo 5,49

  • Napájení se pohybuje od 220V-240V

  • Jejich typická provozní teplota je -25 ℃ až 45 ℃,

  • Maximální topný výkon je 16,8 až 18,8 kW

  • Maximální chladicí schopnost je 13,9 až 15,6 kW.


Vlastnosti, díky kterým je tento model nejlepším nízkoteplotním tepelným čerpadlem

  • Nízké okolní teploty: Tento model má nízké okolní teploty generované začleněním DC invertorového kompresoru a DC invertorového ovladače.V důsledku toho mohou tepelná čerpadla zvýšit svou frekvenci provozu v závislosti na okolní teplotě.Mohou také zlepšit svou topnou kapacitu v prostředích s extrémně nízkými teplotami.

  • Funkce ochrany proti zamrznutí: Tato tepelná čerpadla se dodávají s vnitřní komponentou, která pomáhá foukat vzduch přes spirály výparníku, a dalším venkovním prvkem, který pomáhá napájet systém.Výrobce tato tepelná čerpadla vyvinul tak, aby automaticky detekovala teploty vody v systému a automaticky aktivovala ochranu proti zamrznutí.

  • Vysoké rychlosti ohřevu a chlazení: Přítomnost rotačního kompresoru Panasonic EVI je pro tepelná čerpadla kritická.Obvykle tato součást pomáhá poskytovat vysokou úroveň účinnosti, což jim umožňuje pracovat na vysokých frekvencích.Následně je uživatelům zaručeno, že tepelná čerpadla dokážou ohřívat vodu a umožňují chlazení nebo vytápění domů velkou rychlostí.

  • Inteligentní odmrazování: Tepelná čerpadla jsou vyvinuta tak, aby detekovala potřebu odmrazování a spouštěla ​​funkci automaticky.Výrobci začlenili inteligentní technologii odmrazování, která pomáhá detekovat a automatizovat rozhodnutí, jak toho dosáhnout.Tato funkce je také významná při zkrácení doby odmrazování, protože se jedná o vysokofrekvenční provoz.Výsledkem je, že tato technologie pomáhá snižovat spotřebu energie a umožňuje zákazníkovi snížit náklady na energii.

  • Chytré ovládání: Inteligentní ovladač CAREL s RS485 byl začleněn, aby pomohl při řízení tepelných čerpadel a koncové aplikace.Tepelná čerpadla zároveň obsahují funkci Kaskáda, která může pomoci ovládat několik tepelných čerpadel současně.K dispozici je také technologie WIFI App, která uživatelům umožňuje ovládat svá tepelná čerpadla pomocí telefonu.

  • Super nízká hlučnost: Tato tepelná čerpadla jsou vyrobena pomocí technologie, která jim umožňuje řídit množství hluku, který produkují.Obvykle poskytují nejmenší možný hluk.Této schopnosti je možné dosáhnout, protože výrobci začlenili kompresor EVI a DC bezkomutátorové ventilátory, které pomáhají při snižování hluku.



Kromě modelů diskutovaných ve výše uvedeném článku existuje neomezený počet dalších tepelných čerpadel navržených tak, aby zaručovaly vysokou účinnost, jak je uvedeno na SPRSUN.Tyto zahrnují, ale nejsou omezeny na následující.

  • 31,5KW -25℃ CE certifikace EVI tepelné čerpadlo vzduchového zdroje pro nízkoteplotní vytápění a chlazení prostor.

  • 42KW 55KW 80℃ Průmyslové EVI vysokoteplotní vzduchové tepelné čerpadlo ohřívač vody

  • 10,5KW 11KW -25℃ EVI tepelné čerpadlo vzduchového zdroje pro chladné oblasti

  • 8KW 9KW -25℃ Tepelné čerpadlo vzduchového zdroje EVI pro vytápění a chlazení chladných oblastí

  • 4,5KW 6,5KW Malé R32 DC Invertorové tepelné čerpadlo pro bazén se zdrojem vzduchu

  • 14KW-20KW -25℃ Monoblokové tepelné čerpadlo vzduch-voda pro chladné klima vytápění chlazení

  • 16-18KW A+++ DC invertorové monoblokové tepelné čerpadlo se zdrojem vzduchu pro teplovodní vytápění domácnosti Chlazení

  • 26KW 36KW R410A Max COP 5,65 Monoblok DC invertorové tepelné čerpadlo vzduch-voda


Sečteno a podtrženo


Pořízení tepelného čerpadla, které v dnešní době splňuje standardní požadavky na tepelné čerpadlo, vyžaduje důkladné znalosti, často pod vedením odborníků.Výše uvedená tepelná čerpadla jsou zárukou, že přesně poslouží potřebám každého klienta.Kromě toho mají všechny dvouletou záruční dobu.Zájemci mohou získat další informace o nákupech a další související informace na návštěvě https://sprsunheatpump.com/Contact-a-Local-Dealer.html


Related Heat Pump Articles

  • Rozdíl mezi spirálou výparníku a spirálou kondenzátoru

    2023-12-01

    Cívky kondenzátoru a výparníku jsou obvykle spojeny s velkoobchodními tepelnými čerpadly.V zásadě jsou všechny AC s chladivy vybaveny výparníkovými a kondenzátorovými spirálami, které jim umožňují provádět chlazení a vytápění podle potřeby.Cívka výparníku zachycuje teplo přítomné ve vzduchu v místnosti a přenáší jej Přečtěte si více
  • Kompletní průvodce: Náklady na tepelné čerpadlo zdroje vzduchu

    2022-01-07

    Tepelná čerpadla se překvapivě stala „nezbytným“ spotřebičem pro svou schopnost nabídnout pohodlný a spolehlivý zdroj energie pro každého, kdo chce ohřát své bazény nebo zůstat v teple uvnitř.Pokud chcete investovat do topné nebo chladicí jednotky, tepelná čerpadla jsou bezesporu vhodnou variantou pro vaše potřeby Přečtěte si více
  • Nejlepší výrobci vzduchových tepelných čerpadel roku 2022

    2021-10-30

    Vzduchová tepelná čerpadla jsou vysoce účinným a obnovitelným řešením vytápění pro mnoho majitelů nemovitostí.Tato hodnotná zařízení pomáhají šetřit peníze na účtech za energii, mají nízkou uhlíkovou stopu, mají vysoký sezónní koeficient výkonu (SCOP), lze je využít k vytápění a chlazení, mají nízkou hlavní Přečtěte si více
  • Pro splnění požadavků projektu China North „Coal to Electric“ společnost Sprsun

    2016-08-19

    Severovýchodní region v posledních letech generuje příliš mnoho energie, což vážně přispělo ke smogu, upozornilo prohlášení Národní energetické správy (NEA). NEA naléhala na region, aby zrušil nebo odložil projekty výroby elektřiny z uhlí se společnou kapacitou přes 7,5 milionu kilowattů.Regiony s mírou plýtvání energií vyšší než 20 procent by měly zastavit nové projekty. K nahrazení uhelných kotlů byly zvoleny tepelná čerpadla, elektrické kotle,11druhy způsobů vytápění. Přečtěte si více

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Profesionální výrobce tepelných čerpadel od roku 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontaktujte SPRSUN. Podpora 7/24. Odpovíme vám co nejdříve!

Tel: 0086-20-82181867
Phone: 0086-18933985692 
WhatsApp: 0086-18933985692